Urnengrafmonument; het vormgeven van de laatste rustplaats

Natuurlijk wilt u de laatste rustplaats van uw overleden dierbare op een gepaste manier vormgeven. Of dat met een traditionele steen is, een zwerfkei, een glazen plaat of een beeld, is geheel aan u. Wat vindt u mooi en wat waren de wensen van de overledene? Er zijn vele mogelijkheden in uitvoering en materialen, elk met een eigen kostenplaatje. Ook de voorschriften en bepalingen zijn per begraafplaats verschillend.

Vele mogelijkheden in vorm, materiaal en uitstraling

Wij hebben een groot netwerk van leveranciers in binnen- en buitenland. Gezamenlijk kunnen wij voldoen aan vrijwel alle wensen in vorm, materiaal en uitstraling van een gedenkteken. Onze eigen modellentuin geeft u een goede indruk van de urnengrafmonumenten die wij voor u kunnen verzorgen. Hier staan traditionele modellen in graniet, maar ook gedenktekens in Ardenner hardsteen, ruwe natuursteen, hout, staal, glas of zelfs beton. Uiteraard helpen wij u graag bij de keuze voor een urnengrafmonument dat past bij de herinnering aan de overledene.

Bezoek onze modellentuin

Brengt u gerust eens een vrijblijvend bezoek aan onze modellentuin om ideeën op te doen. De modellentuin, aan de achterzijde van ons rouwcentrum aan de Weg langs de Begraafplaatsen in Arnhem, is permanent toegankelijk. Op werkdagen is onze adviseur meestal tussen 9.00 en 16.00 uur beschikbaar om u van informatie te voorzien. Wilt u zeker zijn dat u hem kunt spreken, maak dan een afspraak via ons centrale telefoonnummer 026-4423102.