In de dagen van rouw rondom het verlies van een dierbare zal de gedachte naar voren komen de laatste rustplaats van de overledene op een gepaste wijze vorm te geven.

De vele mogelijkheden in uitvoering en materialen en daarmee verband houdende kosten zijn meestal onduidelijk. Ook de voorschriften en bepalingen zijn per begraafplaats verschillend.

Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over de aankoop van een grafmonument dat past bij de herinnering aan de overledene. Uitvaartverzorging Kramer regelt en verzorgt niet alleen uitvaarten, maar beschikt ook over een eigen modellentuin voor gedenktekens bij haar rouwcentrum aan de Weg langs de Begraafplaatsen 3 te Arnhem.

In deze modellentuin hebben we naast de traditionele modellen in graniet ook gedenktekens in Ardenner hardsteen, staal, glas en zelfs beton. In onze modellentuin hebben we ook een grafkelder geplaatst welke is afgedekt met een glazen dekplaat. U kunt daardoor vrij in de kelder kijken en een indruk krijgen van een alternatief voor het begraven in een zandgraf.

De modellentuin bevind zich aan de achterzijde van ons rouwcentrum aan de Weg langs de Begraafplaatsen 3 te Arnhem en is vrij toegankelijk. U kunt dus op elk gewenst moment geheel vrijblijvend langs komen en door onze tuin wandelen. Op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur is onze adviseur, Wim Wijnands, meestal aanwezig om u desgewenst te adviseren of uw vragen omtrent de getoonde modellen te beantwoorden. Wilt u zeker weten dat u hem treft maak dan bij voorkeur een afspraak via ons centrale telefoonnummer 026-4423102 of per email via info@kramergrafmonumenten.nl.

Op deze site (in ontwikkeling) willen wij u enkele voorbeelden voor monumenten laten zien en uitleg geven over de eigenschappen van de diverse materialen welke gebruikt kunnen worden voor het maken van een grafmonument. Daarnaast willen we u laten zien hoe een eigen idee omgezet kan worden in een ontwerp en uiteindelijk uitgewerkt wordt in een geheel uniek monument.