Met een gedenksieraad kunt u de herinnering aan uw overleden dierbare altijd met u meenemen in de vorm van een prachtig sieraad.

U draagt alle herinneringen aan uw dierbare natuurlijk altijd bij u in uw hart.  Een gedenksieraad is bedoeld om hier meer vorm aan te geven en biedt veel mensen troost op de momenten dat dit het hardst nodig is.

Een gedenk- of assieraad kan worden gevuld met een symbolische, kleine hoeveelheid as van uw dierbare. Vaak wordt in het voorwerp ook een beeltenis of vingerafdruk van de persoon verwerkt. U kunt ook een klein beetje as of haar in een sieraad laten plaatsen. Dit kan in een transparant of in een gevuld sieraad.

Wij voeren een ruime collectie waardoor er altijd wel een mooi gedenksieraad is dat bij u past. Op ons hoofdkantoor in Arnhem kunt u diverse modellen komen bekijken.

Ook hebben wij een uitgebreide collectie gedenksieraden in onze webshop. Deze kunt u direct online bestellen en veilig betalen met iDeal. Voor meer informatie, advies of specifieke wensen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.